Spridd på Samhällsbyggnadsdagarna

Skärmavbild 2015-10-16 kl. 10.41.12.jpg

Klas Ruin deltar i debatten på Samhällsbyggnadsdagarna med föredraget Låt Miljonprogrammet växa inifrån. Spridd har under lång tid arbetat med lösningar för hur renovering genomförs för att motverka dramatiska hyreshöjningar. Nu står vi inför den den nya utmaningen kring hur vi kompletterar Miljonprogrammet på ett sätt som lyfter befintliga kvalitéer och samtidigt på ett ekonomiskt och socialt hållbart sätt bidrar till att lösa bostadskrisen. 

Paneldeltagare: Moa Tunström, fil dr i Kulturgeografi och forskare på Nordregio, Maria Ärlemo, Arkitekt MSA och doktorand vid Arkitekturskolan, KTH, Klas Ruin grundare Spridd, Eva Tenow, Plan- och Landskapsarkitekt LAR/MSA Radar.

Moderator: Tobias Olsson, Sveriges arkitekter