VÄLKOMMEN PÅ HEMMAFEST I HÖKARÄNGEN!

180206 Centrumtorget.jpg

Spridd och Bomassan arrangerar CENTRUMTORGET, en hemmafest i Hökarängen 19/5 – 26/5 

Vi bjuder in till ett samtal runt köksbordet. Under några dagar i maj blir det middagsbjudningar, diskussion och utställning på torget i Hökarängen. 

På platsen bygger vi ett långbord och ett tillfälligt kök för matlagning och samtal under v.21 2018. 

Hur bor och lever vi? Hur möts vi? Hur ser våra gemensamma rum ut i staden? Hur skyddar vi medborgarnas intressen i ett stadsbyggande? Bomassan tror på möjligheten att planera en stad utifrån lokalt engagemang och kunskap om platsen. Hur kan politiker, byggare, tjänstemen och arkitekter få del av och faktiskt använda sig av denna lokala kunskapsbank? 

Det finns redan ett starkt engagemang i Söderort och vi vill samla olika användare av staden (boende, affärsidkare, verksamma, entusiaster, politiker, forskare, konstnärer mfl) för ett undersökande samtal om framtidens stad. 

Vi återkommer snart med hela programmet för veckan!

Läs mer om Bomassan