Välkommen till middagsbjudning #2

Foto: Dana Ozollapa

Foto: Dana Ozollapa

Tack alla som kom på middagsbjudning #1! 

På onsdag är det dags för middagsbjudning #2. Gratis mat och samtal om Stockholms bostadspolitik. Under middagen lyfter vi frågor kring typer av stadsbyggnadsprocesser. Hur bygger vi en stad där alla får plats? Vem har makten över förändringar i staden? Hur tar man makten över stadens utveckling? Hur är konsten ett verktyg i stadsbyggnad?

Samtalsgäster: Louise Modig Hall, Samuel Girma, Annika Enqvist, Lisa Kings, Hugo Röjgård, Apostolis Papakostas, Lars Jilmstad, Stefan Lindberg, Caroline Pehrson och Christofer Blixt, Karin Andersson och Johanna Bratel.

Moderatorer: Marie-Louise Richards och Elin Strand Ruin

Välkomna!

 

Läs mer om Centrumtorget på www.bomassan.org

Facebook Bomassan