VÄLKOMNA NILS OCH VINCENT

Nils&Vincent.jpg

Vi välkomnar Nils Sandström och Vincent De Borger till kontoret!

Nils kommer senast från Strombro Building Workshop, en arkitekt- och ingenjörsbyrå med fokus på KL-trä och byggande i egen regi. Där har han i rollen som arkitekt och studiochef ägnat sig åt både gestaltning, projektering och kontroll på byggplats av småhus som utforskat KL-träets möjligheter och begränsningar, samt mängdning, kalkyl, statiska beräkningar och detaljering av ett flertal större KL-träprojekt i Norden. Med Nils kunskap stärker vi kontorets kapacitet inom större hus med trästomme där vi får många förfrågningar efter framgången med bostadshuset Träloftet i Vallastaden. Nils genomförde sin arkitektutbildning på KTH i Stockholm och tog examen våren 2014. Han har sedan unga år arbetat i småskaliga byggprojekt i sin hemstad Lund, och har efter studier inom konst, mode och humaniora återvänt till byggandets fält som arkitekt. Nils har inom egen verksamhet drivit arkitekturprojekt och deltagit i flertalet mindre bygg- och scenografiprojekt kontinuerligt. 

Vincent genomförde sin utbildning vid Universitetet i Antwerpen med dubbel mastersexamen inom både arkitektur och inredningsarkitektur och tog sin examen 2017. Vincents stora intresse för japansk arkitektur ledde honom till en viktig praktikperiod hos Kubo Tsushima Architects i Japan, en erfarenhet som präglat hans synsätt på arkitekturens sociala och kulturella aspekter. Med Vincents kompetens förstärker kontoret sin kapacitet inom såväl inredning samt bildskapande.