Spridd öppnar kontor i Malmö

180625 Flygbild Malmökontoret.jpg

Spridd är stolta över att etablera ett nytt kontor i Malmö!
Spridd kommer inledningsvis fokusera på vidareutveckling av kontorets växande uppdrag inom ny- och ombyggnation i känsliga historiska sammanhang.

Den 1 augusti tillträder Nils Sandström som kontorsansvarig på Malmökontoret. Nils är en skicklig arkitekt med rötterna i Malmö som haft en handläggande roll på Stockholmskontoret. Han har ett brett kontaktnät i regionen med fokus på hög hantverkskvalitet och tillsammans kommer vi att driva utvecklingen av Spridd som en innovativ och given samarbetspartner och rådgivare.

Spridd Malmö kommer att slå upp portarna för sitt nya kontor i augusti på Falstebogatan 22 vid Folkets Park i Malmö och dela lokal med Byggnadsvård i Fokus. Vi ser fram emot spännande uppdrag och ett lyckat samarbete i Malmö.